Sunday

O.P.I "The Thrill Of Brazil"

Zilele trecute mi-a venit prin curier oja O.P.I castigata la giveaway-ul minunatei ADELA SIRGHIE, impachetata intr-o draguta punga de cadouri rosie ca focul.
Asa cum este si culoarea ojei pe care mi-am ales-o.
Cred ca numele  "The Thrill Of Brazil" i se potriveste de minune pentru ca e un rosu vibrant, senzual, puternic, seducator.
Ma duce cu gandul la carnavalele din Rio de Janeiro.
Iti pune sangele in miscare, te ameteste, te face sa vibrezi.
 Sunt mai mult decat convinsa ca rosul pe unghii va fi intotdeauna la moda precum pantofii cu toc.
Sunt ...eterni. Iar impreuna nu pot fi decat un singur lucru - seductie pura.
Va pup!

3 comments:

  1. Vara trecuta am castigat si eu un concurs in blogosfera, tot cu premii OPI, dar organizat de Ema (Stil, Brasov). Si culmea, am ales aceeasi nuanta. Dupa ce m-am gandit o zi, analizand toate nuantele de rosu ca sa pot alege ROSUL SUPREM :)) http://1.bp.blogspot.com/_nqesDblDlCI/TEf15TeKgXI/AAAAAAAAB-4/5cfE-XHeIhs/s1600/Picture+040.jpg
    Ma tot gandisem la Red my Fortune Cookie, era cea mai vanduta, insa eu imi doream rosu pur, fara insertii de orange-corai. Chiar imi place mult The Thrill, e asa...sangre caliente, curat, pasional, intens, efervescent, iar vara pe bronz e o nebunie.

    ReplyDelete
  2. Da. Imi place si mie. Si eu am stat o zi (sau doua) sa ma gandesc ce vreau de la Opi si ai dreptate, e un rosu pur, fara niciun undertone.
    Pup

    ReplyDelete

You can write messages in English, Spanish, Italian and French.
Thank you so much !