Sunday

Fashion Show Rochii de Seara Haute Couture by Catalin Botezatu si #fashionbloggersiniasi

Buna, fetelor!
Sambata,13 decembrie 2014, in cadrul unui eveniment amplu organizat de Palas Mall Iasi care a creat in atrium o perfecta atmosfera festiva de Craciun, designerul Catalin Botezatu a adus pe scena cea mai noua colectie cu rochii de seara Haute Couture by Catalin Botezatu.
In viziunea designerului, centrul show-ului de moda este femeia moderna, excentrica si dramatica, avand totodata eleganta anilor 30, constienta de calitatile ei si pregatita sa creeze patimi si pasiuni prin prezenta. Dar, totodata, neinfricata pentru a putea purta rochii ce acopera cu dantela pretioasa doar usor silueta inalta si filiforma.

Nu s-a facut rabat de la calitate asa cum ne-a obisnuit Catalin Botezatu ca de fiecare data, materialele fiind cu adevarat pretioase - dantela finisata mill pointe, voal de matase, broderie filigran, blana naturala paiete si pene.
Culorile predominante au fost elegantul negru si auriu, dar si accente de rosu, alb, portocaliu.
Femeia diva imaginata de designer este luxoasa,  adora petrecerile somptuoase, are coafura excentrica (realizata de Florin Cova) si un machiaj puternic in care ea se simte confortabil. Accentul machiajului s-a pus atat pe ochi si sprancene dar totodata si pe buze, colorate in rosu intens sclipitor.
Accesoriile mi-au placut in mod deosebit, fiind formate din manusi din piele scurte ce acopereau doar degetele, accesorizate cu inel statement - sau cele lungi in culori de rosu, negru sau aurii, si, deasemenea capele de blana.
La eveniment au fost prezente si cele mai reprezentative bloggerite de moda de la noi printre care amintesc Alina Ceusan, Ioana Chisiu, Carmen Grebenisan, Ioana Grama (pe care cu singuranta le stiti, daca nu, dati un search ca sa le cunoasteti) in cadrul unui eveniment numit Fashion bloggers in Iasi, menit ca ele sa cunoasca frumusetile Iasului si sa facem si noi cunostinta cu ele si ceea ce inseamna aceasta nisa noua profesionala creata care a prins contur in ultimii 2 ani si este in plina ascensiune si anume fashion blogging.


2 comments:

  1. A little too much but may find some inspiration.

    ReplyDelete
  2. Waw, what awesome clothing,
    I wish someday I can attend a wonderful fashion show :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    ReplyDelete

You can write messages in English, Spanish, Italian and French.
Thank you so much !