Sunday

Be glamorous !

Buna, fetelor!
Cu siguranta inceputul de noiembrie nu poate decat sa ne confirme ca mergem cu pasi repezi spre atmosfera festiva a sarbatorilor ce vor veni, suntem preocupati de locul unde vom petrece, cum ne vom imbraca, ce cadouri vom face persoanelor dragi dar, noi doamnele si domnisoarele nu uitam nici de cum ne vom aranja in asa fel incat sa fim impecabile.
 Poate ca deja aveti in minte o idee de cum va arata coafura - sunt sigura ca ti-a atras atentia cel putin  una din acele reviste glossy pe care le ai pe noptiera sau poate ai gasit-o pe net si entuziasmata te-ai grabit sa o salvezi ca sa i-o arati la momentul oportun stilistei.
Insa ce machiaj vei purta incat sa atragi toate privirile asupra ta?
Eu am o idee despre ceea ce o sa port in materie de machiaj si o sa va arat si voua in postarile viitoare cum voi folosi produsele prezentate azi dar stiu sigur ca accentul va cadea in principal pe buze, pe conturarea fetei si manichiura.
 Rujul Max Factor mi se pare foarte potrivit (datorita nuantei) pentru un machiaj festiv realizat pentru intalnirile de zi, culoarea este usor corai iar textura este extrem de cremoasa si hidratanta. Intotdeuna am apreciat calitatea produselor Max Factor, iar acesta nu face exceptie. Il puteti achizitiona de pe produsecosmetice.ro la pretul de 33 ron. Pentru culori puternice si vibrante de seara puteti incerca o nuanta de rosu violet - Ruj Bourjois Rouge Edition - 18 Violine Strass, 
sau un rosu aprins - Maybelline Color Sensational Popsticks 080 -  Cherry Pop
si, de ce nu, un roz inchis si catifelat - Ruj Revlon Super Lustrous 028 - Cherry Blossom

Aceasta bine-cunoscuta trusa Bourjois cu farduri sub forma de perlute mi-a placut deoarece culorile sunt neutre in asa fel incat sa pot realiza un machiaj diafan al ochilor si sa accentuez in acelasi timp buzele. Este atat de mica si de practica inca o poti lua oriunde cu tine - incape si in cea mai mica poseta. In cazul in care iti place sa iti accentuezi ochii, o varianta potrivita ar fi paleta de farduri NYX Professional Love in Rio - Escape
 O parte importanta a machiajului este blushul - totul prinde contur si dimensiune atunci cand il folosim. Textura blushului Bourjois este foarte catifelata, usor sidefata iar mirosul e absolut delicios. Cel putin asa mi s-a parut mie... Aveti mai jos un swatch ca sa vedeti mai bine nuanta.

Si cum nu suntem multumite pana nu avem si manichiura realizata, va propun o oja Bourjois, pe cat de mica, pe atat de simpatica, usor de transportat si folosit iar culoarea este perfecta - rosu vibrant.
Intrati pe siteul celor de la Produsecosmetice.ro, astazi este ultima zi cand va asteapta reduceri de Halloween la sute de produse care cu siguranta o sa va placa.
http://www.produsecosmetice.ro
Kiss kiss, ladies!
____________________________________
FACEBOOK - INSTAGRAM - SHOP MY CLOSET 

9 comments:

  1. Arata super rujul :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Koko! Te pup si eu si o saptamana minunata!

      Delete
  2. Linda semana desde Costa Rica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gracias, Alexandra. Bell asemana a ti tambien!
      bessos!!

      Delete
  3. Really great blog!

    I am having a winter sweater giveaway. You should join!

    Join my winter sweater giveaway here!

    Valerie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Valerie, I will take a look later.

      Delete
  4. Culoarea ojei arata impresionant. As fii curioasa cum este si pe unghii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va urma si o postare in care voi face o manichiura cu ea :D

      Delete
  5. Dorina Mosescu3:25 pm

    Ce frumoasa postare! Felicitari si multumim

    ReplyDelete

You can write messages in English, Spanish, Italian and French.
Thank you so much !